Kokeile kuukausi maksutta

Jussi Aho on vuoden 2017 rakennusalan diplomi-insinööri

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL on valinnut vuoden 2017 rakennusalan diplomi-insinööriksi Jussi Ahon.

Firan toimitusjohtaja Jussi Aho.

Fira oy:n toimitusjohtaja tunnetaan alan myönteisenä eteenpäin viejänä, jonka vahvuuksiin kuuluvat innovatiivisuus ja rohkea riskinottokyky.

Aho uskoo digitaalisuuden, IoT:n, BIM:n ja alustatalouden liiketoimintamallien luovan kiinteistö- ja rakennussektorille uusia mahdollisuuksia. ”Liiketoimintakonseptit muuttuvat alalla jatkossa radikaalisti.”

Aho on luotsannut Firaa menestyväksi yritykseksi, jonka tavoitteena on kiihdyttää myös kansainvälistä kehittymistä. Globaalien toimijoiden joukkoon nouseminen onnistuu Ahon mukaan digitaalisuuden hyödyntämisen ja kulttuurisen ymmärryksen kautta.

”Tämä on erittäin tärkeää etenkin palvelubusineksessa. Suomalaistenkin pitäisi oppia paremmin tunnistamaan ja hyödyntämään vahvuuksiaan. Maailmalla on kysyntää hyvälle koulutukselle, työteliäisyydelle ja luotettavuudelle.”

Tunnustus luovutettiin RILin kevätkokouksen yhteydessä perjantaina 21.4.2017 Turussa.

Jussi Ahon kolumni rakennusalan muutostekijöistä löytyy Näkökulmastamme. ja hänen ajatuksiansa korruption torjunnan tärkeydestä löytyy linkkilistaltamme.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Jussi Aho on vuoden 2017 rakennusalan diplomi-insinööri”

  1. Jussi haaveilee hienoista asioista. Kyllä, maailma muuttuu, sen me kaikki tiedämme, vaikka emme diplomi-insinöörejä olisikaan. Millä tavalla Fira poikkeaa kilpailijoistaan varsinaisella pelipaikalla eli tuotannossa. Aivan oikein! Eli vähän vauhtia pois ja katsetta perusasioihin, kun ne tulevat kuntoon niin sitten taas haaveilemaan.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat