Talous Kiinteistöt Suunnittelu Talotekniikka Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Suomen Talotekniikka kävi yrityskaupoilla

Talotekniikkapalveluita tarjoava Suomen Talotekniikka -konserni on hankkinut omistukseensa osake-enemmistön Sähköasennusliike Kujalasta.

Toimitusjohtajana toiminut sähköinsinööri Timo Kujala jää kaupan jälkeen konsernin tytäryhtiön vähemmistöomistajaksi. Hän vastaa aluejohtajana Uudenmaan sähkö- ja automaatioasennusliiketoiminnasta.

Yhtiön mukaan kauppa tukee Suomen Talotekniikka -konsernin vahvistumista Etelä-Suomessa. Konsernin henkilöstön määrää on tarkoitus lisätä eikä siten kaupalla ole negatiivista vaikutusta nykyiselle henkilöstölle.

Suomen Talotekniikka -konserni suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. Konsernin palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio-, jäähdytys- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa.

Vastaisuudessa konserni pystyy arvionsa mukaan tarjoamaan entistäkin kattavammin palo-, turva- ja hälytysjärjestelmien sekä erilaisten kiinteistöautomaatio- ja tietoliikennejärjestelmien kokonaisratkaisuja.

Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli 26 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yli 200 talotekniikan ammattilaista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia