Talotekniikkapalveluita tarjoava Suomen Talotekniikka -konserni on hankkinut omistukseensa osake-enemmistön Sähköasennusliike Kujalasta.

Suomen Talotekniikka kävi yrityskaupoilla

Talotekniikkapalveluita tarjoava Suomen Talotekniikka -konserni on hankkinut omistukseensa osake-enemmistön Sähköasennusliike Kujalasta.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Toimitusjohtajana toiminut sähköinsinööri Timo Kujala jää kaupan jälkeen konsernin tytäryhtiön vähemmistöomistajaksi. Hän vastaa aluejohtajana Uudenmaan sähkö- ja automaatioasennusliiketoiminnasta.

Yhtiön mukaan kauppa tukee Suomen Talotekniikka -konsernin vahvistumista Etelä-Suomessa. Konsernin henkilöstön määrää on tarkoitus lisätä eikä siten kaupalla ole negatiivista vaikutusta nykyiselle henkilöstölle.

Suomen Talotekniikka -konserni suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. Konsernin palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio-, jäähdytys- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa.

Vastaisuudessa konserni pystyy arvionsa mukaan tarjoamaan entistäkin kattavammin palo-, turva- ja hälytysjärjestelmien sekä erilaisten kiinteistöautomaatio- ja tietoliikennejärjestelmien kokonaisratkaisuja.

Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli 26 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yli 200 talotekniikan ammattilaista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Talotekniikka kävi yrityskaupoilla”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi