Kiinteistöt Talous Uutiset Rakennuslehti Yksi kommentti

Nuorisosäätiö lupaa parantaa toimintaansa

Aran tarkastuksen mukaan yleishyödyllisyyslakia rikkonut Nuorisosäätiö lupaa parantaa ja selkeyttää toimintaansa.

STT:n kautta jakamassaan tiedotteessa Nuorisosäätiö ilmoittaa kehittävänsä toimintaansa entistä läpinäkyvämpään suuntaan. Ara edellyttää säätiöltä merkittäviä toimenpiteitä toiminnan saattamiseksi vastaamaan lainsäädännössä asetettuja velvoitteita. Aikaa muutosten tekemiselle on kolme kuukautta ja määräaika päättyy 29.9.2017.

ARA:n selvitys nosti esiin muun muassa Nuorisosäätiön sijoitustoiminnan ja sisäiset tilapäislainoitukset, joissa Nuorisosäätiön tulee tarkastella menettelytapojaan ja parantaa toimintaansa.

Nuorisosäätiö ilmoittaa ottaneensa vastaan ja näkevänsä raportin sisällön tilaisuutena kehittää ja selkeyttää toimintaansa, lisätä viestintäänsä sekä olla jatkossa entistä läpinäkyvämpi kaikille osapuolille. Säätiössä on tehty jo konsernin rakennejärjestelyiden muutosvalmistelut. Lisäksi säätiön sääntöihin on tehty muutoksia.

Nuorisosäätiö pahoittelee toiminnassaan olleita epäkohtia.

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia