Tuusulassa vuonna 2020 järjestettävien asuntomessujen ammattirakentajat ovat valmiina sopimusvaiheeseen.

Tuusulan asuntomessujen ammattirakentajat selvillä

Tuusulassa vuonna 2020 järjestettävien asuntomessujen ammattirakentajat ovat valmiina sopimusvaiheeseen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Asuntomessutoimikunnalle esitettyjen suunnitelmien perusteella Rykmentinpuiston messualueelle nousee yhtiömuotoisina kohteina Boklokin, Jämerän, Rakennusvarman ja Trä Groupin kohteet. Boklokin rakentaa Skanska Talonrakennus.

Suomen Asuntomessut ja Tuusulan kunta etenevät nyt tontinvarauspäätösten jälkeen messurakentamista koskeviin sopimuksiin kunkin rakentajan kanssa.

Asuntomessualue sijaitsee Tuusulan keskuksen Hyrylän ja Keravan välisellä entisellä varuskunta-alueella Rykmentinpuistossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Alueelle on rakentumassa neljä rivitalo-, townhouse- ja pienkerrostalokokonaisuutta, joihin tulee arviolta 70 asuntoa.

Tuusulan kunnan Kiinteistöt rakennuttaa alueelle vuokrakohteen. Alueella sijaitsevan kerrostalotontin osalta neuvotteluja jatketaan Firan kanssa.

Päiväkoti-, hoiva- ja senioriasumisen korttelin toteuttamisesta jatkoneuvotteluita käydään Suomen Hoivatilojen kanssa.

Pientalorakentajille messualueelta on haettavana 33 omakoti- ja paritalotonttia. Pientalotontista hakemuksen voi jättää ensi vuoden tammikuun puoleen väliin mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tuusulan asuntomessujen ammattirakentajat selvillä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi