Asuntomessuilla taloja Euroopan suurimmasta Suomen pienimpään

Vantaan asuntomessut alkavat tänään. Näytteillä on esimerkiksi Euroopan suurin asuinkäyttöön rakennettu puukerrostalo. Esimerkkiä tiiviistä kaupunkirakentamista taas näyttää malli Suomen pienimmästä kerrostaloasunnosta.

Kivistön kaupunginosassa järjestettävillä messuilla on 41 kohdetta, joista 28 on pientaloja ja 9 kerrostaloasuntoja. Lisäksi näytteillä on ryhmärakentamishanke ja neljä asuntoa kolmessa paritalossa. Oheiskohteena esitellään loft-asuntoja.

Asuntomessualue on tiiviisti rakennettu, yhdeksän hehtaarin alueella tulee asumaan noin 700 ihmistä. Messualue on osa Kivistön asuinaluetta, johon tulee asuntoja yli 20 000 hengelle.

Asuntomessut päättyvät 9. elokuuta.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Asuntomessuilla taloja Euroopan suurimmasta Suomen pienimpään”

  1. ”Malli Suomen pienimmästä kerrostaloasunnosta.” Sekö on nyt sitten varmaa, että Suomeen saa rakentaa ihmisille alle 20 m2:n asuntoja? Rahalla kävellään ympäristöministeriön ja Suomen eduskunnan yli?

Jätä kommentti