WSP ostaa liikennesuun­nitteluyrityksen

WSP Finland hankkii lisää liikennesuunnittelun erikoisosaamista.

WSP Finland hankkii lisää liikennesuunnittelun erikoisosaamista.

Espoolainen Trafix oy siirtyy kokonaan WSP Finlandin omistukseen.

Yli 40 henkilöä työllistävä Trafix tarjoaa liikennealan suunnittelu-, projekti- ja asiantuntijapalveluita. Trafixin palveluihin kuuluvat liikennesuunnittelu, liikenteen hallinta, kävely ja pyöräily, simuloinnit, joukkoliikenne, pysäköinti ja liikennekeskukset.

”Odotamme innolla työskentelyä Trafixin kanssa. Heillä on WSP:tä täydentävää vahvaa osaamista, jota voimme nyt yhdessä tarjota nykyisille sekä uusille asiakkaillemme. Liikennesuunnittelulla on WSP:ssä aivan erityinen asema sen pitkän historian ja vahvojen juurien myötä”, kertoo Suomen WSP:n toimitusjohtaja Kirsi Hautala.

Yrityskauppa tukee WSP:n strategiaa. Yhdistyminen tarjoaa myös lisämahdollisuuksia molempien yritysten henkilöstön kehittymisessä.

”Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo Trafixin kehityksessä ja osuu 18 omistajansa mukaan hyvään aikaan yrityksen kokoluokan alkaessa kaivata vahvempia hartioita. Trafix tuo yhteiseen kokonaisuuteen uudenlaisia palvelukonsepteja, eritysosaamista sekä asiakkuuksia, joita WSP:llä ei ole aiemmin ollut. Tällaisia ovat esimerkiksi yksityisen sektorin vahva tuntemus sekä liikenteen ohjauksen palvelut”, lisää Trafixin toimitusjohtaja Juhani Bäckström.

Bäckström jatkaa Trafixin toimitusjohtajana toistaiseksi. Trafixin 40 asiantuntijaa siirtyvät sulautumisen myötä WSP:lle.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “WSP ostaa liikennesuun­nitteluyrityksen”

  1. Täällä voisi myös uutisoida siitä, että samanaikaisesti WSP:llä oli yt:t jotka koskivat myös WSP:n liikennepuolta. WSP:stä sanottiin irti 20 työntekijää 13.12.2017. Vuoden paskin uutinen?

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat