Havainnekuva Kruunuvuorenrantaan nousevista uusista kohteista. Kuva: ARK-House arkkitehdit Oy

Lujatalo rakentaa Kruunuvuorenrantaan seitsemän kerrostaloa ATT:lle

Lujatalo jatkaa alueella yhteistyötä Helsingin Asuntotuotannon kanssa.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Lujatalo on solminut Helsingin Asuntotuotannon kanssa sopimuksen seitsemän kerrostalon rakentamisesta Helsingin Kruunuvuorenrantaan. Tiedotteen mukaan 254 asunnon kokonaisuus on arvoltaan 56 miljoonaa euroa.

Haakoninlahden alueelle nousevista kerrostaloista kolme on Helsingin kaupungin asunnot Oy:n vuokra-asuntoyhtiöitä, joista yhteen valmistuu erityisasuntoja ja yhteistiloja kehitysvammaisille. Loput kaksi yhtiötä ovat Helsingin Asumisoikeus Oy:lle asumisoikeusyhtiö ja Asuntotuotannon hitas-rahoitteinen asunto-osakeyhtiö.

Sopimus jatkaa Lujatalon ja Helsingin Asuntotuotannon yhteistyötä alueella. Vuonna 2016 alkanut, kahdeksan kerrostalon ja parkkihallin Hopealaakson kortteli -yhteistyöhanke sijaitsee Haakoninlahden kohteen vieressä. Hopealaakso-kohteeseen valmistuu lähes 300 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa ja sen urakkasumma on 55 miljoonaa euroa. Kortteli valmistuu vaiheittain ja se on täysin valmis tämän vuoden lokakuussa.

Lujatalon Uudenmaan aluejohtajan Janne Mönkkösen mukaan uusi kohde antaa merkittävän lisäyksen Lujatalon tilauskantaan.

Hankkeen rakentaminen aloitetaan kesäkuussa ja se on täysin valmis elokuussa vuonna 2020.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujatalo rakentaa Kruunuvuorenrantaan seitsemän kerrostaloa ATT:lle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi