Bravidan ex-toimitusjohtajalle uusi pesti

Aiemmin Bravidan toimitusjohtajana työskennellyt Marcus Karsten aloittaa uudessa tehtävässä toimitusjohtajana lokakuun alussa.

Aiemmin Bravidan toimitusjohtajana työskennellyt Marcus Karsten aloittaa uudessa tehtävässä toimitusjohtajana lokakuun alussa.

Coor Service Managementin toimitusjohtajuuden lisäksi Karsten on nimitetty konsernin johtoryhmän jäseneksi.

Karsten seuraa tehtävässään Johan Mildiä, joka on siirtynyt toisen yhtiön palvelukseen. Karsten sai lähtöpassit Bravida Finlandista viime syksynä. Sitä ennen hän työskenteli Lemminkäinen Talotekniikan toimitusjohtajana.

Karsten johti Bravidaa vuodesta 2014 lähtien, ja hänellä oli tärkeä rooli yhtiön etabloitumisessa ja laajentumisessa Suomen markkinoille.  Karstenin aikana yhtiö teki muun muassa neljä suurta yrityskauppaa, joista suurimpiin kuului Halmesvaaran osto.

”Olen erittäin iloinen saadessani toivottaa Marcus Karstenin tervetulleeksi Cooriin. Hänellä on vankka kokemus sekä johtotehtävistä että kiinteistö- ja palveluliiketoiminnasta. Olen vakuuttunut siitä, että hänen johdollaan Coorin myönteinen kehitys Suomessa jatkuu”, Coorin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mikael Stöhr sanoo yhtiön tiedotteessa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bravidan ex-toimitusjohtajalle uusi pesti”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi