Cramo nimitti johtoryhmäänsä uuden johtajan

Cramo on nimittänyt Hartwig Fingerin Keski-Euroopan liiketoimintojensa johtajaksi ja samalla konsernin johtoryhmän jäseneksi.

Finger aloittaa tehtävässään heti ja raportoi toimitusjohtaja Leif Gustafssonille. Finger on jo toiminut väliaikaisena Keski-Euroopan toimintojen johtajana kesäkuun 2018 puolivälistä lähtien.

Ennen siirtymistään Cramolle Finger teki uraa rakennusteollisuudessa. Lisäksi hän on toiminut johtotehtävissä Dwyer-konsernissa ja Imtechissä sekä palvellut kiinteistövahinkojen kunnostusyhtiö Polygonin Saksan-toimitusjohtajana. Hänellä on MBA-tutkinto Marylandin yliopistosta.

”Finger on ottanut lyhyessä ajassa tärkeän roolin Keski-Euroopan toimintojemme kehittämisessä yhtiössämme. Kasvumme jatkuminen Keski-Euroopassa Shape & Share -strategiamme pohjalta on keskeinen osa Cramon strategiaa”, konsernin toimitusjohtaja Leif Gustafsson toteaa yhtiön tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo nimitti johtoryhmäänsä uuden johtajan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi