Sijoittamiseen, rahoittamiseen ja kehittämiseen erikoistunut Korkia laajentaa kiinteistöliiketoimintaan. Yhtiö tuo vuoden 2019 alussa markkinoille tonttirahaston.

Korkia laajentaa kiinteistöliiketoimintaan ja lanseeraa tonttirahaston

Sijoittamiseen, rahoittamiseen ja kehittämiseen erikoistunut Korkia laajentaa kiinteistöliiketoimintaan. Yhtiö tuo vuoden 2019 alussa markkinoille tonttirahaston.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Uusi avaus kiinteistömarkkinaan täydentää Korkian instituutiosijoittajille ja varakkaille yksityisasiakkaille suunnattua tuotevalikoimaa uusilla, matalamman riskiluokan kassavirtaa tuottavilla sijoituskohteilla.

”Vaikka kiinteistösijoittamisen kaksinumeroiset tuottoluvut tuskin jatkuvat ja tuotto tasaantuu, on pitkän aikavälin tuotto-odotus asunto- tai tonttisijoittamisessa noin 4–6 prosenttia. Kiinteistösijoittamisen hyödyt ovat ilmeisiä: jatkuva kassavirta, osakemarkkinaa matalampi riski ja ymmärrettävä sijoituskohde”, Korkian toimitusjohtaja Pauli Mäenpää toteaa tiedotteessa.

”Suomessa eri alueiden tuottoerot tulevat jatkossa sijoittajille selvemmiksi. Pitkäjänteinen kiinteistösijoittaja keskittyy kasvukeskuksiin ja niiden lähialueisiin, joille on positiivinen muuttovirta ja joissa talouskasvun ajurit ovat kunnossa.”

Samalla Korkia on nimittänyt kauppatieteiden maisteri Markus Liimataisen uuden liiketoiminta-alueen johtoon 4. tammikuuta alkaen. Yhtiön mukaan hänellä on merkittävä kokemus alalta muun muassa analyytikkona ja kiinteistörahastojen salkunhoitajana FIM Varainhoidon palveluksessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Korkia laajentaa kiinteistöliiketoimintaan ja lanseeraa tonttirahaston”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi