Solwers saa uuden konsernijohtajan ensi vuoden alusta

Diplomi-insinööri Stefan Nyström on nimitetty rakennusalan erikoisasiantuntijayhtiön Solwersin konsernijohtajaksi vuoden 2019 alusta.

Diplomi-insinööri Stefan Nyström on nimitetty rakennusalan erikoisasiantuntijayhtiön Solwersin konsernijohtajaksi vuoden 2019 alusta.

Nyström jatkaa myös nykyisessä tehtävässään, Solwersiin kuuluvan Finnmap Infran toimitusjohtajana. Solwersin nykyinen toimitusjohtaja Leif Sebbas jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Nyström valmistui Teknillisestä Korkeakoulusta diplomi-insinööriksi vuonna 1989 ja on toiminut sen jälkeen suunnittelualalla lukuisissa eri tehtävissä. Hän on ollut muun muassa Pöyry Sweden oy:n toimitusjohtaja vuosina 2014–2016, Pöyryn paikallispalvelut-liiketoiminnan johtaja vuosina 2010–2014, Pöyry Civilin toimitusjohtaja vuosina 2006–2010 sekä Aaro Kohonen oy:n toimitusjohtaja vuosina 2003–2005.

”Solwers edustaa uutta konseptia suunnittelualalla. Se on yritysverkosto, missä osaaminen ja ammattilaiset ovat keskipisteessä. Verkoston yritykset edustavat parasta osaamista ja toimivat omien identiteettiensä ja brändiensä alla. Uskon tähän uuteen toimintatapaan vahvasti”, Nyström toteaa tiedotteessa.

Yhdeksästä yhtiöstä muodostuvassa Solwersissa työskentelee noin 200 asiantuntijaa. Konserniin kuuluvat Suomessa Polyplan, Finnmap Infra, Rockplan, Kalliotekniikka Consulting Engineers, Varsinais-Suomen Kalliotekniikka, Accado, Insinööritoimisto Pontek, aDT Arkkitehdit Davidsson Tarkela ja konsernin emoyritys Solwers sekä Ruotsissa Rockplan Sweden.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Solwers saa uuden konsernijohtajan ensi vuoden alusta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi