Sibelius-Akatemian entinen päärakennus korjataan akustiikan ehdoilla

Sibelius-Akatemian entinen päärakennus oli viimeksi eduskunnan väistötilana ja sitä ennen akustisesti huonosti toimivina opetus- ja konserttitiloina. Nyt rakennusta ollaan palauttamassa konsertti- ja opetuskäyttöön.

Alexander Averin (oik.) ja Sergei Kozlov rakentavat uutta lattiaa. Kuva: Matti Vuohelainen
Akustiikan asiantuntijoiden sana ei aina paina, kun vanhoja rakennuksia peruskorjataan. Sibelius-Akatemian entisen päärakennuksen viimeisin remontti ei tosin liittynyt konserttikäyttöön, sillä vuodesta 2014 vuoteen 2017 talossa kokoontui eduskunta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sibelius-Akatemian entinen päärakennus korjataan akustiikan ehdoilla”