Hoas rakennuttaa 13-kerroksisen 165 asunnon puukerrostalon Espooseen

Helsingin Opiskelija-Asuntosäätiö Hoas rakennuttaa Espoon Tapiolaan 13-kerroksisen puukerrostalon, johon tulee yhteensä 165 opiskelija-asuntoa.

Rakentamisessa käytetään tehdasvalmisteisia tilaelementtejä, joiden materiaalina on ristiinliimattu massiivipuu eli CLT. Tilaelementit sisältävät työmaalle tullessaan sähköt, lattialämmitykset, valmiit märkätilat ja pinnat. Tilaelementit toimittaa Elementti Sampo oy.

Kohteen pääurakoitsijana toimii JVR-Rakenne oy, arkkitehtina Jukka Turtiainen, rakennuttajakonsulttina Jouni Liimatainen ja päärakennesuunnittelijana A-Insinöörit.

”Tuuliniitty on Hoasin ensimmäinen puukerrostalo. Asiakkaamme ovat ympäristötietoisia, ja puurakentaminen on moderni tapa tarjota uutta ekologista asumista opiskelijoille. Hoas näkee paljon potentiaalia teollisessa rakentamisessa, ja pyrimme osaltamme edistämään uusien innovaatioiden pääsyä markkinoille”, Hoasin hankepäällikkö Anneli Keränen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hoas rakennuttaa 13-kerroksisen 165 asunnon puukerrostalon Espooseen”

Vastaa