Kokeile kuukausi maksutta

Aureit ostamassa Hoivatilat 376 miljoonalla eurolla

Aureit Holding oy on tehnyt ostotarjouksen kiinteistöyhtiö Hoivatiloista. Belgialaisen terveydenhoitotiloja omistavan pörssiyhtiö Aedifican kokonaan omistama Aureit tarjoaa Hoivatiloista osakkeenomistajille 14,75 euroa osakkeelta.

Hoivatilojen koko osakekannan hinnaksi tulisi siten 375 miljoonaa euroa.

Hoivatilojen merkittävät osakkeenomistajat, jotka edustavat 19,7 prosenttia Hoivatilojen osakkeista, ovat hyväksyneet ostotarjouksen. Näitä omistajia ovat 2Care Capital ab, Timo Pekkarinen ja Kusinkapital ab.

Suurimmat osakkeenomistajat ovat kuitenkin vielä avoimia uusille ostotarjouksille. Heidän suostumuksensa peruuntuu, jos joku kolmas osapuoli tarjoaa vähintään 16,00 euroa osakkeelta ja muut heidän asettamansa lisäehdot toteutuvat.

Hoivatilojen hallitus suosittelee yksimielisesti Aureitin ostotarjouksen hyväksymistä.

Ostotarjous vastaa 16,1 prosentin preemiota Hoivatilojen perjantain päätöskurssiin.

Tarjousaikana annetaan Hoivatilojen pitkän aikavälin osakepalkkiojärjestelmään kuuluville 63400 uutta osaketta. Ostotarjouksen yhteenlaskettu arvo nousee samalla noin 376 miljoonaan euroon.

Aedifican mukaan ostotarjouksella ei ole välittömiä olennaisia vaikutuksia Hoivatilojen liiketoimintaan, varoihin, toimipaikkojen sijaintiin, henkilöstön asemaan tai asiakas- ja yhteistyösuhteisiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aureit ostamassa Hoivatilat 376 miljoonalla eurolla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat