Ramboll osti huippusuunnittelijan Singaporesta

Suunnittelu- ja konsultointitalo Ramboll on ostanut singaporelaisen yhdyskunta-, rakenne- ja geoteknisen suunnittelun konsultointiyritys Web Structuresin. Kansainvälisesti arvostettu yhtiö on tunnettu muun muassa korkean rakentamisen erikoisosaajana.

Web Structures on yksi integroidun suunnittelun edelläkävijöistä Kaakkois-Aasiassa. Kaupan myötä Ramboll vahvistaa asemaansa Kaakkois-Aasiassa. Samalla se sai 4 500 rakennussuunnittelijan joukkoon 120 uutta asiantuntijaa.

”Kauppa vahvistaa sitoutumistamme Aasiaan ja on osa kansainvälistä kasvustrategiaamme”, Rambollin Buildings-liiketoimintojen johtaja Richard Beard toteaa tiedotteessa.

”Digitaalisen suunnittelun ja parametrityökalujen edelläkävijänä Web Structures parantaa Rambollin innovointikyvykkyyttä. Kauppa täydentää vastikään toteutettua Henning Larsen Architectsin yritysostoa. Haluamme vahvistaa asiakassuhteitamme jo hankkeiden varhaisissa vaiheissa ja kasvattaa kestävän kehityksen merkitystä projekteissa”, Beard lisää.

Web Strutures on erikoistunut korkeaan rakentamiseen. Yksi yhtiön palkituista kohteista on Singaporen Ardmore Residence, jossa kiinteistön rakenne on integroitu saumattomasti arkkitehtoniseen muotoiluun. High-rise-rakennukset ovat myös yksi Rambollin strategisista suunnittelualoista.

Web Structuresilla on asiantuntijoita Isossa-Britanniassa, Euroopassa ja Aasiassa. Toimistot sijaitsevat Singaporessa, Kuala Lumpurissa, Shanghaissa ja Lontoossa. Vuonna 1996 perustettu yritys on vastannut yli 650 hankkeesta yli 28 maassa, ja se on työskennellyt kansainvälisesti tunnettujen arkkitehtien, suunnittelijoiden ja konsulttien kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll osti huippusuunnittelijan Singaporesta”

Vastaa