A-Insinöörien kokemukset: Etätyö etäännyttää työkavereista ja työnantajastakin, mutta lisää tehokkuutta ja säästää ympäristöä

A-Insinööreissä on harjoiteltu nyt puoli vuotta etätyötä. Valtaosa on ollut hyvin tyytyväisiä kotityön rauhaan ja tehokkuuteen. Pieni joukko on kuitenkin palannut takaisin toimistolle kyllästyttyään huonoon työergonomiaan ja työkavereiden katoamiseen virtuaalimaailmaan.

Valtaosa A-Insinöörien suunnittelijoista on ollut tyytyväisiä etätyöhön. Kotona on ollut rauhallista työskennellä, mutta sama koskee nyt myös lähes tyhjää toimistotaloa. Kuva Liisa Takala.
Useimmat kokevat, että etätyö on lisännyt tehokkuutta, mutta toiset valittavat videopalaveriväsymystä ja lisääntynyttä stressiä, kun työpäivään ei kuulu enää palauttavia rupatteluhetkiä. Uudet työntekijät eivät tahdo päästä mukaan porukkaan ja asiakassuhteiden hoitokin on vaikeutunut.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörien kokemukset: Etätyö etäännyttää työkavereista ja työnantajastakin, mutta lisää tehokkuutta ja säästää ympäristöä”