Kokeile kuukausi maksutta

Asuntosäätiöltä vuokrakoteja Vantaan Leinelään – kerrostalotyömaat käyntiin joulukuussa

Leinelän asuinaluetta on rakennettu vuodesta 2008 alkaen ja kyseinen tontti on tällä erää viimeinen, jolle on mahdollista rakentaa.

Auringonkehrään nousee kaksi kerrostaloa, joihin valmistuu yhteenä 59 vuokra-asuntoa. Viisikerroksisten talojen asunnot ovat kooltaan 32–87 neliöisiä. (Kuva: Asuntosäätiö)

Asuntosäätiö rakennuttaa uuden vuokra-asuntokohteen Vantaan Leinelään. Auringonkehrään nousee kaksi kerrostaloa, joihin valmistuu yhteenä 59 vuokra-asuntoa. Viisikerroksisten talojen asunnot ovat kooltaan 32–87 neliöisiä.

Leinelän asuinaluetta on rakennettu vuodesta 2008 alkaen ja kyseinen tontti on tällä erää viimeinen, jolle on mahdollista rakentaa.

”Alue on tuttu, sillä meillä on Leinelässä kuusi asumisoikeuskohdetta ja kaksi vuokrakohdetta. Olemme yhdessä Vantaan kaupungin sekä muiden toimijoiden kanssa kehittäneet aluetta alusta alkaen”, kertoo Asuntosäätön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori tiedotteessa.

Rakennustyöt alueella alkavat joulukuun alussa ja hanke valmistuu kesällä 2022.

Leinelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä Kehäradan varrella.

”Asuntosäätiön tavoitteena on rakentaa puisto- ja puutarhavaltaisia asuinalueita. Leinelän alue on rakennettu luontoa kunnioittaen ja se on vahvasti läsnä muun muassa ulkoilualueiden ja puistojen muodossa”, sanoo Keravuori.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntosäätiöltä vuokrakoteja Vantaan Leinelään – kerrostalotyömaat käyntiin joulukuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat