Kokeile kuukausi maksutta

Herlinien sijoitusyhtiöt nousivat jaetulle kakkossijalle Constin suurimpien omistajien listalla

Jo ennestään Constin suurimpien omistajien joukkoon kuuluneet Herlinin suvun sijoitusyhtiöt ovat hankkineet lisää korjausrakennusyhtiön osakkeita.

Herlinin suvun sijoitusyhtiöt kasvattivat omistusosuuttaan Constissa.

Tiistaina 19. tammikuuta julkaistujen tiedotteiden mukaan Ilkka Herlinin sijoitusyhtiön Wipunen Varainhallinta oy:n ja Heikki Herlinin sijoitusyhtiön Heikintorppa oy:n omistusosuudet Constissa ylittivät maanantaina tehdyillä kaupoilla niin sanotun liputusrajan eli 5 prosenttia. Molemmilla sijoitusyhtiöillä on nyt 450000 Constin osaketta, mikä vastaa 5,73 prosentin osuutta yhtiöstä.

Joulukuun lopussa sekä Wipunen Varainhallinnalla että Heikintorpalla oli 385000 Constin osaketta, mikä vastasi 4,9 prosentin omistusosuutta. Molemmat sijoitusyhtiöt sijoittuivat tuolloin korjausrakentajan suurimpien osakkaiden listalla jaetulle neljännelle sijalle.

Lujatalo suurin omistaja

Constin suurin osakkeenomistaja oli joulukuun lopussa 10,05 prosentin osuudellaan Lujatalo, joka osti korjausrakentajan osakkeita vasta viime helmikuussa. Toiseksi suurin omistaja oli vuodenvaihteessa Constin toimitusjohtaja Esa Korkeela, jolla oli reilut 434000 osaketta ja 5,53 prosentin osuus yhtiöstä. Kolmantena suurimpien osakkaiden listalla oli Evlin pienyhtiörahasto 5,49 prosentin osuudellaan.

Lue lisää: Lujatalo nousi Constin suurimmaksi omistajaksi

Wipunen Varainhallinta ja Heikintorppa jakavat siis nyt kakkossijan Constin suurimpien omistajien listalla ohitettuaan nyt tehdyillä kaupoilla sekä Esa Korkeelan että Evlin rahaston. Lisäksi näiden Herlinin suvun sijoitusyhtiöiden yhteenlaskettu omistusosuus nousi nyt suuremmaksi kuin Lujatalon.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Herlinien sijoitusyhtiöt nousivat jaetulle kakkossijalle Constin suurimpien omistajien listalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat