Kokeile kuukausi maksutta

Elite Alfred Bergiltä uusi kiinteistökehitysrahasto – kohteina myös varastot ja pienteollisuuskiinteisöt

Rahaston suunnitellaan tulevan tarjolle myös yksityissijoittajille myöhemmin tänä vuonna.

Elite Alfred Berg lanseeraa kolmannen, ammattimaisille sijoittajille tarkoitetun kiinteistökehitysrahaston. EAB Value Added Fund III Ky:n on tarkoitus aloittaa sijoitustoimintansa kesäkuussa 2021. Pääoman maksimikoko on 100 miljoonaa euroa. Rahaston suunnitellaan tulevan tarjolle myös yksityissijoittajille myöhemmin tänä vuonna.

Rahaston sijoituskapasiteetti vieras pääoma huomioiden on yhtiön mukaan 200 miljoonaa euroa. Varat on tarkoitus sijoittaa sijoitusperiodilla, joka ulottuu vuoden 2023 alkupuolelle.

Kiinteistökehitysrahasto sijoittaa vuokrakassavirtaa ja merkittävää kehityspotentiaalia tarjoaviin kiinteistöihin kotimaisissa kasvukeskuksissa. Arvon luonti perustuu kiinteistöjen käyttötarkoitusten muutoksiin, vuokraukseen, kohteiden vuokrattavuuden parantamiseen ja laajennuksiin. Uutena sijoitusteemana ovat varasto- ja pienteollisuuskiinteistöt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Elite Alfred Bergiltä uusi kiinteistökehitysrahasto – kohteina myös varastot ja pienteollisuuskiinteisöt”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat