”Hyvä mahdollisuus suomalaiselle” – suomalainen kiinteistönvälitysyhtiö lähtee valloittamaan Vietnamia

Ulkomaisten lomakotien odotetaan kiinnostavan suomalaisia korona-ajan jälkeen.

Kiinteistönvälittäjä Habita tiedotti tiistaina laajentavansa liiketoimintaansa Vietnamiin. Yritys aloittaa aluksi kadella toimipisteellä, mutta sen tavoitteena on ulottaa toimistoverkko kattamaan koko maa muutaman vuoden kuluessa.

Habitan mukaan Vietnamin asuntomarkkinat ovat alkaneet kiinnostaa suomalaisia, koska maa on turvallinen ja turismiltaan turmeltumaton.

”Noin 100 miljoonan asukkaan Vietnam on hyvä mahdollisuus suomalaiselle, joka hakee vaihtoehtoa Espanjan Aurinkorannikolle tai Thaimaalle. Maa on turvallinen ja kiinteistöjen hintataso on suomalaisittain hyvin kohtuullinen. Vietnamin markkinat kehittyvät voimakkaasti, eivätkä ihmiset ole turismin pilaamia”, hallituksen puheenjohtaja ja kansainvälisestä liiketoiminnasta vastaava Jari Gardziella Habitasta kertoo yhtiön tiedotteessa.

Gardziellan mukaan moni suomalainen suunnittelee ulkomaiseen lomakotiin investoimista raskaan korona-ajan jälkeen. Etätöihin tottuminen houkuttelee työskentelemään muualtakin kuin kotoa. Uusilla kehittyvillä ja lomamatkailijoiden vasta löytämillä markkinoilla kiinteistön arvonnousu on varsin varmaa, mikä tekee sijoituksesta turvallisen.

”Olemme varautuneet hyvin poikkeusajan päättymiseen. Listoillamme on mittava määrä suomalaisia, jotka odottavat rajojen aukeamista ja pystyvät rahoittamaan kiinteistöön sijoittamisen likvideillä varoillaan.”, hän sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Hyvä mahdollisuus suomalaiselle” – suomalainen kiinteistönvälitysyhtiö lähtee valloittamaan Vietnamia”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat