Kokeile kuukausi maksutta

Tuusulan monitoimitalon urakka meni lopulta Lujatalolle – YIT jäi taas nuolemaan näppejään

Monion urakoitsijaksi ehdittiin jo kertaalleen valita Skanska. Kisassa tuolloin kakkoseksi jäänyt YIT kuitenkin valitti päätöksestä ja nyt hankkeen toteuttajaksi tuli Lujatalo.

Lujatalo rakentaa hirsisen monitoimitalon kokonaisurakkana, johon sisältyvät LVIAKS-työt ja automaattinen sammutusjärjestelmä. Työt alkavat ensi kesänä.
Kuuntele juttu

Tuusulan kunnanhallitus on valinnut monitoimitalo Monion urakoitsijaksi lopulta Lujatalo oy:n. Tarjottu hinta oli noin 27,2 miljoonaa euroa (alv 0%).

Urakoitsija rakentaa hirsistä tehtävän monitoimitalon kokonaisurakkana, johon sisältyvät LVIAKS-työt ja automaattinen sammutusjärjestelmä. Tarjousten vertailuperusteena oli kokonaistaloudellisesti edullisin hinta. Uudessa kilpailutuksessa myös toteutusmuoto vaihtui elinkaarimallista kokonaisurakaksi.

Monion urakoitsijaksi ehdittiin jo kertaalleen valita Skanska. Kisassa tuolloin kakkoseksi jäänyt YIT kuitenkin valitti päätöksestä ja nyt hankkeen toteuttajaksi tuli betonirakentajana tähän saakka profiloitunut Lujatalo. Toisena tarjoajana oli YIT.

Monioon sijoitetaan ensimmäistä kertaa saman katon alle lukio, musiikkiopisto, kuvataidekoulu ja kansalaisopisto sekä erilaisia kokoontumis-, esiintymis- ja liikuntatiloja kuntalaisia varten. Monion rakentaminen alkaa kesäkuussa 2021 ja rakennus on tarkoitus ottaa käyttöön elokuussa 2023. Kyseessä on Tuusulan kunnan kautta aikojen suurin investointi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tuusulan monitoimitalon urakka meni lopulta Lujatalolle – YIT jäi taas nuolemaan näppejään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat