Kokeile kuukausi maksutta

Lisätakuu tuo asiakkaita Hausialle – tällä tilikaudella liikevaihto lähentelee jo sataa miljoonaa

Viime tilivuosi oli menestyksekäs asuntorakentaja Hausialle. Rakennuslehden Suurimmat-kyselyn perusteella Hausia yltää kymmenen parhaan rakennusyhtiön joukkoon molemmilla kannattavuutta kuvaavilla luvuillaan.

Kuva: Citycon
Hausian liikevoittomarginaali kohosi viime tilikaudella 14,3 prosenttiin edellisvuoden 3,1 prosentista ja sijoitetun pääoman tuotto 74,6 prosenttiin 15,5 prosentista. Yhtiö oli sekä liikevoittomarginaalillaan että sijoitetun pääoman tuotollaan 107 suurimman rakennusliikkeen joukossa 8:s.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lisätakuu tuo asiakkaita Hausialle – tällä tilikaudella liikevaihto lähentelee jo sataa miljoonaa”

Viimeisimmät näkökulmat