Kokeile kuukausi maksutta

Hausia toi gryndikohteisiinsa kymmenen vuoden takuun – ”Takuulla ja vastuulla on vissi ero”

Asuntorakentaja Hausia antaa kymmenen vuoden takuun kaikille 1.1.2019 jälkeen valmistuville omille RS-kohteilleen.

Huhti-kesäkuussa 2020 valmistuva Niittykummun Plaza Espoossa kuuluu myös Hausian kymmenen vuoden takuun piiriin. Kuva: Hausia
Lisätakuu koskee märkätiloja, vesikattoja, julkisivuja ja autohallin vedeneristettyjä kansirakenteita. Toimitusjohtaja Kari Kiviluoman mukaan juuri nämä ovat asuintalojen kriittisimpiä rakenteita ja niiden korjaaminen on todella kallista.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Hausia toi gryndikohteisiinsa kymmenen vuoden takuun – ”Takuulla ja vastuulla on vissi ero””

  1. On erinomainen asia, jos tällä tavalla kiinteistönomistajat saadaan sitoutumaan rakennusten säännölliseen huoltotoimintaan heti alusta saakka. Nykyäänhän huollolla on ymmärretty lähinnä lumenluontia ja porrassiivousta yms. Rakenteisiin on puututtu vasta, kun on ollut pakko. Ja se on usein aivan liian myöhään.

  2. Mitenkähän takuu toimii, jos yritys lakkaa olemasta? Taitaa vissit erot kadota.

  3. No mitään uuttahan tässä ei taas ollut. Näitä 10 takuita on pyydetty iät ja ajat. Ja niin kuin 10-vuotisvastuu jo yllä asiaa kyseli, että vastuu loppuu jos firman omistajat päättää keksiä jotain aivan muita kivoja juttuja ja yritys kippaa. Joskus on käynyt niinkin.

Viimeisimmät näkökulmat