Kokeile kuukausi maksutta

Arkta rakentaa kymmenen uutta kerrostaloa Nokialle

Yhteensä alueelle rakennetaan asuntoja lähivuosina 700–800 asukkaalle.

Kuuntele juttu

Arkta rakentaa kymmenen uutta kerrostaloa Nokialle Rounionkadun, Tanhuankadun ja Laajanojankadun rajaamalle uudelle asuinalueelle Nokialle. Valtaosa taloista tulee olemaan 7-kerroksisia ja niihin tulee yhteensä noin 500 asuntoa.

Kaiken kaikkiaan Nokian rautatieaseman ja Nanson vanhan tehdasmiljöön läheisyyteen nousee lähivuosina uusia asuntoja 700–800 asukkaalle. Kerrostalojen lisäksi alueelle tulee omakoti-, rivi- ja luhtitaloja.

Arktan rakentamat kaksi ensimmäistä taloa, joissa on yhteensä 86 asuntoa, valmistuvat Avain Vuokra-asunnot Oy:lle elokuussa ja lokakuussa 2021. Seuraavien kohteiden ennakkomarkkinointi on alkamassa ja niiden rakentaminen alkaa mahdollisesti jo tämän vuoden puolella.

Uudella korttelialueella ei ole vielä nimeä. Sitä etsitään nimikilpailulla, joka on avoinna heinäkuun loppuun saakka.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkta rakentaa kymmenen uutta kerrostaloa Nokialle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat