Kokeile kuukausi maksutta

Tekniikan ammattilaisten ihannetyönantaja suunnitteluyhtiöistä on Ramboll ja rakennusliikkeistä YIT

Tekniikan ammattilaiset valitsivat Rambollin suunnittelualan ihannetyönantajakseen Universumin Ammattilaiset-tutkimuksessa. YIT oli puolestaan korkeimmalle rankattu rakennusliike.

Kuvassa Rambollin pääkonttori Espoossa. Kuva: Ramboll

Sekä Ramboll että YIT myös nostivat sijoitustaan reippaasti tekniikan ammattilaisten ihannetyönantajien rankkauksessa kaikki toimialat huomioiden. Ramboll nousi peräti 9 sijaa ja oli tänä vuonna koko rankingin kuudes. Suuren nousun teki myös YIT, joka kipusi kuusi sijaa ylöspäin ja oli nyt sijalla 11.

Tekniikan ammattilaisten ihannetyönantaja oli neljättä vuotta peräkkäin Kone.

Suunnittelu- ja konsulttiyhtiöistä Rambollin jälkeen seuraavina olivat Sweco 16. sijalla, A-Insinöörit 18. sijalla, Sitowise 26. sijalla, Afry 41. sijalla, Granlund 47. sijalla, Vahanen 52. sijalla, Etteplan 54. sijalla, McKinsey & Company 59. sijalla, Boston Consulting Group (BCG) 71. sijalla, FCG Finnish Consulting Group 72. sijalla, WSP 73. sijalla, 76. sijalla, KPMG 95. sijalla ja EY 96. sijalla.

Rakennusliikkeistä YIT:n jälkeen seuraavina tulivat Skanska 29. sijalla, NCC 44. sijalla, Peab 45. sijalla, SRV 58. sijalla, Destia 64. sijalla, Lehto Group 70. sijalla, Fira 85. sijalla ja Consti 100. sijalla.

Tutkimukseen vastasi marraskuu 2020 – elokuu 2021 välillä yhteensä 9780 suomalaista ammattilaista, jotka kertoivat näkemyksiään työnantajista ja työelämästä. Vastaajista reilut 1900 oli tekniikan alan ammattilaisia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tekniikan ammattilaisten ihannetyönantaja suunnitteluyhtiöistä on Ramboll ja rakennusliikkeistä YIT”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat