Näin tuomaristo arvioi Vuoden työmaa -kilpailun finalisteja – ”Sankarirakentajien aika on mennyttä”

Rakennuslehden Vuoden työmaa -kilpailun valintaraadin jäsenet,  Tampereen yliopiston projektipäällikkö Juha-Matti Junnonen ja Indepron toimitusjohtaja Matti Kruus kirjoittavat asiantuntijakirjoituksessaan, mikä oli leimallista tämän vuoden viidelle finalistityömaalle.

 

Lippulaiva-kaupunkikeskusta rakennetaan Espooseen. (Kuva: Jussi Helttunen)
Rakennuslehden Vuoden työmaa -kisan finaalityömaiden perusteella on selkeästi huomattavissa, että niin sankariarkkitehtien kuin sankarirakentajien aika on mennyttä, eikä ilman tiivistä yhteistoimintaa eri tahojen kanssa ole mahdollista toteuttaa vaikeita ja haastavia rakennuksia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Näin tuomaristo arvioi Vuoden työmaa -kilpailun finalisteja – ”Sankarirakentajien aika on mennyttä””

Viimeisimmät näkökulmat