Mikenti Talotekniikka saa uuden toimitusjohtajan ensi vuoden alusta

Mikko Virtanen on nimitetty QMG-konsernissa Mikenti Talotekniikka oy:n toimitusjohtajaksi vuoden 2022 alusta alkaen. Hän on toiminut aiemmin yhtiön sähköurakoinnin johtajana.

Mikko Virtanen aloittaa tammikuussa Mikenti Talotekniikan toimitusjohtajana.

Mikenti Talotekniikka tarjoaa kokonaistalotekniikkaurakointia uudiskerrostalokohteisiin pääkaupunkiseudulla. Yhtiö työllistää noin 50 ammattilaista, ja sen liikevaihto oli 10,9 miljoonaa euroa vuonna 2020. Näkymät ensi vuoteen ovat positiiviset.

”Kokonaistalotekniikkakonsepti toimii. Asiakkaille malli on vastuunotoltaan selkeä – yhden yhteyshenkilön ja sopimuksen kautta hoidamme koko urakan. Tilauskantamme vuodelle 2022 on hyvä, ja olemme pystyneet rekrytoimaan lisää avainhenkilöitä. Paikkoja on kuitenkin auki kokeneille asentajille ja kärkimiehille, sillä toimintamme on kasvussa”, Mikko Virtanen kertoo tiedotteessa.

”Uskon itse siihen, että henkilöstöstä tulee pitää huolta, sillä talotekniikkaurakoinnissa kilpailukyvyn ratkaisee se, että asentajilla on mahdollisuus onnistua työssään. Siksi kehitämme koko ajan työnjakoa työnjohdon, kärkimiesten ja asentajien välillä, jotta teemme aina laadukasta työtä ja työ tuntuu ammattimiehistä palkitsevalta.”

Mikenti Talotekniikan toimitusjohtajana on toiminut kesästä 2019 Mikko Sahikallio. Hän jatkaa QMG-konsernin Väli-Suomen aluejohtajana keskittyen jatkossa QMG:n yrityskauppoihin Väli-Suomen alueella.

”Konserni rakentaa merkittävää kasvua yritysostoilla Väli-Suomessa, ja se edellyttää minulta ajankäyttöä ja resursseja, joten on hyvä kohta siirtää vetovastuu Mikenti Talotekniikasta Virtasen Mikolle ja yhtiön vahvalle johtoryhmälle”, Sahikallio sanoo.

Mikko Virtasen siirtyessä toimitusjohtajaksi sähköurakoinnin johtajuuden ottaa puolestaan Antti Rantala. Virtanen ja Rantala olivat pitkään yrittäjinä Web Sähkössä, joka liittyi yrityskaupalla Mikenti Talotekniikkaan kesällä 2020. Lvi-urakoinnin johtajana jatkaa kokenut Marko Pärssinen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mikenti Talotekniikka saa uuden toimitusjohtajan ensi vuoden alusta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat