Kokeile kuukausi maksutta

Risto Vahanen Afry-kaupasta: Olimme liian pieni pärjätäksemme yksin

Suunnittelupuolella suomalainen omistus väheni jälleen, kun syksyllä uutisoitiin, että Vahanen myydään ruotsalaiselle Afrylle. Suomen suunnitteluala alkaa olla yhä vahvemmin ruotsalaisten ja tanskalaisten käsissä. Seuraavaksi joudutaan pohtimaan, mikä on A-Insinöörien lopullinen koti.

Risto Vahanen otti etäisyyttä yhtiöönsä jo useita vuosia sitten, ja hän on keskittynyt koulutustoimintaan. Kuva Johannes Wiehn
Isältään Mikolta perheyhtiön perinyt Risto Vahanen kasvatti 1990-luvulla yhtiöstä Suomen merkittävimmän korjausrakentamisen asiantuntijatoimiston. Hän vannoi monet kerrat puolustavansa suomalaista omistusta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Risto Vahanen Afry-kaupasta: Olimme liian pieni pärjätäksemme yksin”

Viimeisimmät näkökulmat