Kokeile kuukausi maksutta

Vantaalla sijaitseva Business Park vaihtoi omistajaa

Julius Tallberg-Kiinteistöt on 26. tammikuuta tehdyllä kaupalla hankkinut omistukseensa Vantaalla, Vantaankosken alueella sijaitsevan Kehämylly Business Parkin.

Myyjä oli Keskinäinen Kiinteistö oy Holiday Park. Kiinteistön hintaa ei julkistettu.

Kohde on vuonna 2008 valmistunut toimisto- ja liikekiinteistö. Sen vuokrattava pinta-ala on 12000 neliömetriä. Rakennus on viisiosainen ja 1–4 kerroksinen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee noin 1400 neliömetriä liiketilaa sekä lounasravintola. Kellarikerroksessa on 150 autopaikan pysäköintihalli, ja piha-alueelta löytyy yli 150 autopaikkaa. Kohteessa toimii noin 30 vuokralaista.

Kehämylly sijaitsee Hämeenlinnan väylän ja Kehä III:n risteysalueella osoitteessa Vantaankoskentie 14.

”Julius Tallberg-Kiinteistöt omistaa jo alueella Pressi C -toimistorakennuksen sekä syksyllä 2022 valmistuvan Pressi B:n. Kehämyllyn hankinta vahvistaa läsnäoloamme alueella. Uskomme alueen vetovoimaan”, Julius Tallberg-Kiinteistöjen toimitusjohtaja Timo Valtonen sanoo tiedotteessa.

Valtosen mainitsemat Pressi-toimistorakennukset ovat SRV:n rakentamia. Pressi C valmistui vuoden 2018 lopulla. Pressi B:stä yhtiöt tekivät kaupan toukokuussa 2021. SRV:n on tarkoitus rakentaa alueelle vielä kolmaskin Pressi-toimistotalo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaalla sijaitseva Business Park vaihtoi omistajaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat