Kokeile kuukausi maksutta

SRV myy Vantaankosken Pressin toisen toimistorakennuksen Julius Tallberg-Kiinteistöille

Rakennustyöt Vantaankoskella käynnistyvät kesäkuussa ja uusi toimistorakennus valmistuu syksyllä 2022.

SRV on tehnyt sopimuksen Julius Tallberg-Kiinteistöjen kanssa Pressi Smart Premises -kokonaisuuden toisena rakennettavan B-talon myynnistä. Rakennustyöt Vantaankoskella käynnistyvät kesäkuussa ja uusi toimistorakennus valmistuu syksyllä 2022.

Pressi Smart Premises -kokonaisuus muodostuu kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta. Valmistuvan rakennuksen vuokrattavat tilat ovat laajuudeltaan noin 5 200 m2. Kohde sijaitsee nopeasti kehittyvällä Vantaankosken alueella lähellä lentokenttää.

Pressi Smart Premises tarjoaa monipuolista toimistotilaa sekä tiloja pienimuotoiseen tuotanto-, varasto- tai logistiikkatoimintaan. Kaupan kohteena olevaan B-taloon sijoittuu kansainvälisiä yrityksiä, kuten Mercamer.  Vuokrausaste on tällä hetkellä 60 prosenttia ja lopputiloista on useita neuvotteluja käynnissä.

Ensimmäinen C-talo valmistui vuonna 2019.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV myy Vantaankosken Pressin toisen toimistorakennuksen Julius Tallberg-Kiinteistöille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat