SRV myy Vantaankosken Pressin ensimmäisen toimistorakennuksen

SRV on tehnyt sopimuksen Julius Tallberg-Kiinteistöjen kanssa Pressi Smart Premises -kokonaisuuden ensimmäisen toimistorakennuksen myynnistä.

SRV on tehnyt sopimuksen Julius Tallberg-Kiinteistöjen kanssa Pressi Smart Premises -kokonaisuuden ensimmäisen toimistorakennuksen myynnistä.

Toimistorakennus valmistuu Vantaankoskelle tämän vuoden lopussa, ja ensimmäiset vuokralaiset muuttavat uusiin tiloihinsa vuoden 2019 alussa. Yhtiöt eivät julkista kauppahintaa.

Valmistuvan rakennuksen vuokrattavat tilat ovat laajuudeltaan noin 5400 neliömetriä. Taloon sijoittuu kansallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, kuten Finn-ID ja Anticimex. Vuokrausaste on noin 80 prosenttia, ja lopputiloista on useita neuvotteluja käynnissä.

Pressi Smart Premises -kokonaisuus muodostuu kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta, joista nyt myyty on C-talo. Kohde sijaitsee nopeasti kehittyvällä Vantaankosken alueella logistisesti erinomaisesti Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa lähellä lentokenttää.

”Pressin C-talon ohella tavoitteena on käynnistää rakennustyöt pian myös B-talon osalta. Samanaikaisesti rakennamme vastapäisellä tontilla STC Pressiä, jonka kesällä 2019 valmistuviin tiloihin on tulossa tukkukaupan ja huoltoalan toimijoita”, SRV:n yksikönjohtaja Saku Kosonen kertoo tiedotteessa.

Pressin suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään uusia energiaa säästäviä innovaatioita, kuten räätälöityä maalämpöjärjestelmää. SRV:n mukaan Pressi tulee täyttämään Leed-ympäristösertifikaatin kultatason laatukriteerit.

”Pressin sijainti kehittyvällä alueella ja liikenteen solmukohdassa vahvistaa Tallbergin kiinteistöportfoliota ja luo erinomaiset olosuhteet palvella toimistoasiakkaitamme entistä paremmin uudessa kiinteistössä. Pressin energiatehokkuudella ja uusiutuvan energian hyödyntämisellä oli myös merkittävä painoarvo kaupan syntymisessä”, Julius Tallberg-Kiinteistöjen toimitusjohtaja Timo Valtonen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV myy Vantaankosken Pressin ensimmäisen toimistorakennuksen”

Vastaa