Kokeile kuukausi maksutta

Kerrostalojen energiakorjauksia voi tehdä kannattavasti -kokonaiskertymä saattaa kääntyä miinukselle

Suomen Akatemian rahoittama RenewFIN-tutkimus osoitti, että asuinkerrostalokantaan voidaan tehdä energiakorjauksia taloudellisesti kannattavasti, mutta korkotason ja energiahinnan muutokset vaikuttavat korjausten kannattavuuteen yllättävän paljon

Kuva: Jussi Helttunen
Korjauksilla on myös merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus. Uusi tulos on, että ne kääntävät kokonaisverokertymän jonkin verran negatiiviseksi, kun energiankäyttö vähenee ja energiaveroja maksetaan vähemmän.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kerrostalojen energiakorjauksia voi tehdä kannattavasti -kokonaiskertymä saattaa kääntyä miinukselle”

Viimeisimmät näkökulmat