Kokeile kuukausi maksutta

Ovaron Huttunen: Ylitarjonta näkyy edelleen vuokramarkkinoilla

Yhtiö aikoo keskittyä entistä enemmän kiinteistökehitykseen.

Kuuntele juttu

Ovaro Kiinteistösijoitus kertoo asuntosalkkunsa vuokrausasteeksi tammikuussa 94,8 prosenttia. Yhtiön mukaan vuokrausaste on laskenut hiukan noin vuodentakaisesta 94,91 prosentista.

”Ovaron asuntokanta on suurimmalta osalta keskimääräistä isompaa, mitä markkinoilla etsitään tällä hetkellä. Vuokra-asuntojen ylitarjonta näkyy edelleen markkinassa, mutta tilanne on menossa parempaan suuntaan asuntosalkkumme paikkakuntien osalta”, toimitusjohtaja Marko Huttunen kertoo tiedotteessa.

Ovaro on myynyt strategiansa puitteissa asuntoja vuosina 2018–2021 yksittäin ja portfoliokauppoina lähes 120 miljoonan euron arvosta. Se on käyttänyt varat lainojen poismaksuun ja kiinteistökehitystoiminnan käynnistämiseen.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ovaron Huttunen: Ylitarjonta näkyy edelleen vuokramarkkinoilla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat