Kokeile kuukausi maksutta

Ramboll teki tuhtia tulosta – myös liikevaihto uuteen ennätykseen

Konserni vahvisti asemaansa muun muassa uusiutuvan energian ja kehittyvien energiateknologioiden sekä hiilidioksidin talteenoton ja varastoinnin alueilla.

Liikevaihtomme ja tilauskantamme kasvoivat vuonna 2021 edellisvuoteen verrattuna. Nyt haemme parempaa kannattavuutta, sanoo Ramboll Finlandin toimitusjohtaja Maija Jokela.

Ramboll-konsernin vuoden 2021 liikevaihto kasvoi 4,4 prosenttia 1 910,3 miljoonaan euroon (2020/1 827,3). Tulos ennen liikearvopoistoja (EBITA) oli 114,1 miljoonaa euroa (2020/91,5) ja suhteellinen kannattavuus 6,0 prosenttia (5,0).

Suomessa liikevaihto kasvoi 250 (240) miljoonaan euroon.

Konserni vahvisti asemaansa muun muassa uusiutuvan energian ja kehittyvien energiateknologioiden, kuten merituulivoiman Power-2-X-teknologian sekä hiilidioksidin talteenoton ja varastoinnin alueilla. Näiden osalta yhtiö tulee vahvistamaan osaamistaan myös Suomessa.

”Suomessa olimme vakaalla uralla toisenakin koronavuonna. Liikevaihtomme ja tilauskantamme kasvoivat vuonna 2021 edellisvuoteen verrattuna. Nyt haemme parempaa kannattavuutta, sanoo Ramboll Finlandin toimitusjohtaja Maija Jokela tiedotteessa.

Yhtiö keskittyy strategiassaan neljään osa-alueeseen: hiilineutraalisuus, elinvoimaisuus ja sopeutuminen, resurssitehokkuus ja kiertotalous sekä luonnon monimuotoisuus. Lisäksi tavoitteena on olla globaali toimialajohtaja vihreässä energiasiirtymässä.

”Kestävä kehitys on ohjenuora ja suunnannäyttäjä kaikelle tekemisellemme. Lupauksemme on olla muutoksen edelläkävijä ja näkemyksellinen kestävän kehityksen kumppani asiakkaillemme”,  Jokela sanoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll teki tuhtia tulosta – myös liikevaihto uuteen ennätykseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat