Kokeile kuukausi maksutta

Jatke toteuttaa ison toimitilahankkeen brittirahastolle

Jatke Toimitilat on sopinut toteuttavansa energianhallintayhtiö Eatonille uudet toimitilat Vantaan Tuupakkaan, Kehä III:n eteläpuolelle.

Hankkeen sijoittajana toimii brittiläisen pörssilistatun sijoitusyhtiön Abrdn:n hallinnoima rahasto.

Saman katon alle muuttavat Eatonin kehitys- ja tutkimustoiminta, tuotanto, varastot, myynti, markkinointi ja huolto. Noin 16500 neliömetrin toimisto-, tuotanto- ja varastotilat käsittävän hankkeen rakentaminen alkaa kesäkuussa 2022. Eaton pääsee muuttamaan uusiin toimitiloihin vuoden 2023 loppuun mennessä.

”Rakentaessamme pyrimme aina kestäviin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Eatonin uudet toimitilat tullaan liittämään maalämpöön, ja myös aurinkopaneelien käyttöönotto tulee mahdolliseksi. Haemme kiinteistölle Very Good -tason Breeam-sertifikaattia, joka ohjaa kohteen ympäristövaikutuksien arviointia, seurantaa ja kehittämistä”, Jatke Toimitilojen toimitusjohtaja Antti Raunemaa sanoo tiedotteessa.

”Kehitettävän hankkeen sijainti, tekniset ominaisuudet ja ympäristönäkökulmien huomioiminen yhdistettynä vahvaan vuokralaiseen tekevät sijoituksesta rahaston kannalta houkuttelevan. Yhteistyö hankkeen osapuolien kesken on sujunut erinomaisesti”, Abrdn:n rahastopäällikkö Gert-Jan Kapiteyn kertoo.

Eaton on yksi maailman suurimmista kolmivaiheisten varavoimajärjestelmien (UPS) valmistajista. Uusi tuotantolaitos tulee toimimaan Eatonin Critical Power Solutions -yksikön Euroopan pääkonttorina ja datakeskusosaamisen keskittymänä.

”Panostamme voimakkaasti kasvuun ja kykyymme palvella asiakkaitamme entistä laadukkaammin rakentamalla kriittisten sähkönjakelujärjestelmien tuotantolaitoksen Vantaalle. Uuteen, entistä suurempaan tehtaaseen integroidaan Espoossa sijaitsevan nykyisen 250 työntekijän tuotantolaitoksen kaikki toiminnot”, Eaton Power Quality oy:n toimitusjohtaja Petri Koskinen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke toteuttaa ison toimitilahankkeen brittirahastolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat