Kokeile kuukausi maksutta

Myös Purmo vetäytyy Venäjältä – sikäläiset bisnekset myyntiin

Yhtiön mukaan tavoitteena on myydä Venäjän liiketoiminta ja siirtää se uudelle omistajalle kansainvälisen ja paikallisen lainsäädännön mukaan.

Purmon bisnekset päättyvät Venäjällä, kun vain liiketoiminnalle löytyy ostaja. (Kuva: Purmo)

Ukrainan sotatoimien vuoksi Venäjältä vetäytyvien suomalaisyritysten joukko jatkaa kasvuaan ja siihen on nyt liittynyt myös lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä valmistava Purmo Group.

Yhtiön mukaan tavoitteena on myydä Venäjän liiketoiminta ja siirtää se uudelle omistajalle kansainvälisen ja paikallisen lainsäädännön mukaan. Liiketoiminnan luovutuksen jälkeen Purmolla ei ole enää tuotantoa eikä myyntiä Venäjällä.

Yhtiö listautui Helsingin pörssiin viime vuoden lopulla. Tiedotteen mukaan Purmo Groupin liiketoiminta Venäjällä luokitellaan myytävänä olevaksi omaisuuseräksi kunnes liiketoiminnan luovutus on saatu päätökseen.

”Liiketoiminta uudelleen arvostetaan käypään arvoon eikä sillä odoteta olevan olennaista vaikutusta konserniin. Lisää tietoa liiketoiminnan luovutussuunnitelman kirjanpidollisista vaikutuksista annetaan myöhemmin”, Purmon tiedotteessa todetaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Myös Purmo vetäytyy Venäjältä – sikäläiset bisnekset myyntiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat