Kokeile kuukausi maksutta

Ilkivaltaa päiväkotityömaalla Kuusankoskella

Naukion päiväkotityömaa Kouvolassa joutui poikkeuksellisen ilkivallan kohteeksi.

Naukion päiväkotityömaa Kouvolassa joutui poikkeuksellisen ilkivallan kohteeksi.
Kuuntele juttu

Uimahallintiellä sijaitseva Naukion päiväkotityömaa joutui ilkivallan kohteeksi kaksi kertaa viime viikolla. Työmaalla oli keskiviikon ja torstain sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä otettu luvatta käyttöön pyöräkuormaaja.

Työkoneella oli ajettu ympäri työmaata aiheuttaen vahinkoa mm. työmaan aidoille ja työvälineille. Sunnuntain vastaisena yönä ajo oli päättynyt työkoneen kaatumiseen. Tapahtumia tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeillä vahingonteko sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ilkivaltaa päiväkotityömaalla Kuusankoskella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat