Kokeile kuukausi maksutta

Senaatti yrittää minimoida rakennuskustannusten nousun vaikutuksia – ”Emme näe mielekkäänä laajamittaisesti lykätä hankkeiden toteutusta”

Senaatti-konserni on käynnistänyt toimet, joilla se yhdessä urakoitsijoiden ja asiakasvirastojen kanssa pyrkii minimoimaan Ukrainassa käytävän Venäjän hyökkäyssodan ja koronapandemian vaikutukset hankkeiden toteutukseen ja valtion tilakustannuksiin.

Kuvituskuva Aluehallintoviraston toimitiloista.
Venäjän hyökkäyssodan ja pandemian aiheuttamat haasteet vaikuttavat valtion rakennuttamisen kustannuksiin ja aikatauluihin. Ne ovat ovat vaikuttaneet merkittävästi rakennusalalla käytettävien materiaalien kuten esimerkiksi teräksen, bitumin ja betonin hintakehitykseen ja saatavuuteen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Senaatti yrittää minimoida rakennuskustannusten nousun vaikutuksia – ”Emme näe mielekkäänä laajamittaisesti lykätä hankkeiden toteutusta””

Viimeisimmät näkökulmat