Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuslehti kiersi rakennustöiden valvojan kanssa kiinteistösijoittajan asuntokohteessa – ”Joskus ratkaisu voi olla, että työmaalla tehdään töitä lauantaisinkin”

Rakennustöiden valvonnalla varmistetaan urakoitsijan työn laatu. Valvonta ei vapauta urakoitsijaa virheellisen työn vastuusta. Valvoja viettää paljon aikaa suunnitelmien, työselitysten, urakkasopimusten, aikataulujen ja muiden rakennushankkeen aikana syntyneiden asiakirjojen parissa.

Rakennustöiden valvoja Mikael Sundström tarkastaa juuri valmistunutta asuntoa ja kiinnittää teipinpaloja kohtiin, joissa on rakennustekninen virhe tai muu epäkohta.

Kiinteistösijoitusyhtiö Nrepin yli 100 miljoonan euron sijoitus Espoon Niittykummussa etenee. Uuteen korttelikokonaisuuteen kauppakeskuksen ja metroaseman viereen tulee lähes 700 vuokra- ja omistusasuntoa.

Reilun kymmenen viime vuoden aikana Niittykumpu on kaavoitettu melkein kokonaan uusiksi. Uusille asukkaille tarvitaan asuntoja.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuslehti kiersi rakennustöiden valvojan kanssa kiinteistösijoittajan asuntokohteessa – ”Joskus ratkaisu voi olla, että työmaalla tehdään töitä lauantaisinkin””

Viimeisimmät näkökulmat