Kokeile kuukausi maksutta

Antilooppi myy Vantaan Tietotie 9 -toimistokiinteistön Vantaan Aviapoliksessa ruotsalaislähtöiselle  kiinteistösijoitusyhtiö Colonylle. Tietotie 9 Helsinki-Vantaan lentokentän ja Aviapoliksen juna-aseman läheisyydessä ja sen vuokralaisina ovat muun muassa Finnair ja Veho.

Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 19 000 neliömetriä ja lisäksi kohteessa on 1 300 autopaikkaa. Kohteella on myös Leed Platinum -ympäristösertifikaatti.

”Tämä on Antiloopilta strategian mukainen myynti. Antilooppi keskittyy itäiseen ja läntiseen kantakaupunkiin sekä tiettyihin muihin osamarkkinoihin pääkaupunkiseudulla”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi kertoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Antilooppi teki kiinteistökaupat ruotsalaisyhtiön kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat