Kokeile kuukausi maksutta

Kyselytutkimus selvitti: Parempi tiedonkulku auttaisi nostamaan inflaation syömiä katteita

Rakennusalalla dokumentointi on aiemmin hoidettu perinteisin keinoin ja useampi kuin joka toinen vastaajista onkin käyttänyt dokumentointiin kynää ja paperia.

Rakennus- ja kiinteistöalan haasteena on sujuva tiedonkulku niin työnjohdon ja projektien vetäjien kuin asiakkaidenkin välillä, kertoo Kotopron keväällä teettämä valtakunnallinen kysely. Kyselyn vastaajista yli puolet (55 prosenttia) piti viestintäongelmia yhtenä rakennus- ja kiinteistöalan suurimpina tulevaisuudessa ratkaistavina haasteina.

Huono tiedonkulku tuo mukanaan myös muita ongelmia. Kun tieto ei kulje rakennuttajan ja urakoitsijan välillä, voi seurauksena olla hankkeen epärealistinen aikataulutus. Kyselyyn vastanneista yli 62 prosenttia piti tätä merkittävänä ongelmana.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kyselytutkimus selvitti: Parempi tiedonkulku auttaisi nostamaan inflaation syömiä katteita”

Viimeisimmät näkökulmat