Kokeile kuukausi maksutta

Omakotiliitto lobbasi eduskuntaan asumisasioiden verkoston

Tavoitteena on lisätä keskustelua asuntopolitiikasta.

Omakotiliitto muistutti syyskuussa energiayhtiöitä, että ne noudattaisivat hallituksen suosituksia kohonneiden sähkölaskujen pidemmistä maksuajoista. Kuva: Designtalo

Omakotiliiton aloitteesta perustetun eduskunnan asumisasioiden verkoston tarkoituksena on mahdollistaa asumisasioiden parissa toimivien järjestöjen ja lainsäätäjien välinen vuoropuhelu, yhteistyö, verkostoituminen ja toiminta.

”Tavoitteena on myös tarjota käytännön tietoa laajasti asumisasioista”, kertoo Omakotiliiton toiminnanjohtaja Marju Silander tiedotteessa.

Silanderin mukaan verkosto tuottaa merkittävä yhteistyö- ja keskustelufoorumi, jossa voidaan nostaa jatkossa uudella tavalla laajasti asuntopolitiikan eri aiheita julkiseen keskusteluun ja näkyviin.

Verkoston puheenjohtajaksi valittiin Eveliina Heinäluoma (sd).

Verkoston toiminta käynnistyi 13.10.2022 pidetyssä perustamiskokouksessa, jossa verkoston varapuheenjohtajiksi valittiin Mia Laiho (kok) ja Pia Lohikoski (vas). Verkoston taustaorganisaationa toimii Suomen Omakotiliitto, jonka toiminnanjohtaja Marju Silander toimii verkoston sihteerinä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Omakotiliitto lobbasi eduskuntaan asumisasioiden verkoston”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat