Kokeile kuukausi maksutta

Skanska aloittaa Itiksen ehostuksen – valmista marraskuussa 2023

Kokonaisuudessaan projekti kattaa noin 14 300 bruttoneliömetriä.

Uudistus kohdistuu kauppakeskuksen bulevardin puoleiseen osaan, jossa toisen kerroksen etelänpuoleinen kauppakäytävä levennetään. Lattia- ja kattopinnat uusitaan, ja samalla liukuportaisiin ja niiden paikkoihin tulee muutoksia. Myös pohjoinen sisäänkäynti Turunlinnantiellä peruskorjataan. (Kuva: CC-Real gmbh)

Skanska ja Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva kauppakeskus Itis ovat sopineet kauppakeskuksen uudistuksesta, jonka tavoitteena on tilojen ja kävijäkokemuksen parantaminen. Samalla peruskorjataan käyttöikänsä päässä olevia rakenteita.  Työt käynnistyvät vielä lokakuun aikana ja niiden on määrä valmistua marraskuussa 2023.

Uudistus kohdistuu kauppakeskuksen bulevardin puoleiseen osaan, jossa toisen kerroksen etelänpuoleinen kauppakäytävä levennetään. Lattia- ja kattopinnat uusitaan, ja samalla liukuportaisiin ja niiden paikkoihin tulee muutoksia. Bulevardin itäpäädyssä sijaitseva kattorakenne muutetaan lasikatoksi, ja pohjoinen sisäänkäynti Turunlinnantiellä peruskorjataan.

Kokonaisuudessaan projekti kattaa noin 14 300 bruttoneliömetriä. Kauppakeskuksen tilat pysyvät auki koko projektin ajan. Kauppakeskus Itiksellä on BREEAM-ympäristöluokitus, mikä huomioidaan myös tiloja uudistettaessa. Hankkeessa panostetaan erityisesti energiatehokkuusratkaisuihin muun muassa valaistuksen ja vesikalusteiden osalta.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska aloittaa Itiksen ehostuksen – valmista marraskuussa 2023”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat