Kokeile kuukausi maksutta

Tuusula pokkasi puurakentamisen palkinnon

Puurakentaminen on nostettu keskeiseksi osaksi Tuusulan kunnallista rakennuttamista ja kaavoitusta.

Monio on yksi esimerkki Tuusulan panostuksista puurakentamiseen.

Tuusula on saanut ympäristöministeriön ja Motivan myöntämän Julkisen puurakentamisen edelläkävijä -kunniamaininnan. Palkintoperusteissa kunnan todetaan panostavan vahvasti puun käyttöön rakennushankkeissaan. Samalla puurakentaminen on nostettu keskeiseksi osaksi Tuusulan kunnallista rakennuttamista ja kaavoitusta.

"Tuusula näyttää Suomen muille kunnille esimerkkiä, kuinka julkisessa rakentamisessa on mahdollista siirtyä puun käyttöön rohkeasti ja näyttävästi", totesi tunnustuksen luovuttanut ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo (vihr).

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tuusula pokkasi puurakentamisen palkinnon”

Viimeisimmät näkökulmat