Kokeile kuukausi maksutta

Nämä kymmenen kohdetta rakennusala valitsi tänä vuonna palkittaviksi

Rakennusalan vaikuttajat valitsivat tänä vuonna kymmenen näyttävää kohdetta arvostetuimpien tunnustusten saajiksi. Valinnoissa korostuivat esimerkiksi uudet toimintatavat, osallistava johtaminen ja yhteiskunnallinen merkittävyys.

Vuoden työmaaksi valitulle Tuusulan Moniolle toimitettiin 25 kilometriä hirttä. Kuva: Liisa Takala.

Rakennuslehden Vuoden työmaa oli Lujatalon pääurakoima Tuusulan uusi lukio ja kulttuuritalo Monio. Työmaakilpailun yhdeksänhenkinen valintaraati vaikuttui hirsirunkoisen Monion teknisen vaativuuden ja arkkitehtonisen tyylikkyyden lisäksi työmaan osallistavasta johtamisesta ja rohkeudesta ottaa käyttöön uusia toimintatapoja ja seurantamenetelmiä.

Vuoden 2022 RIL-palkinto myönnettiin Blominmäen jätevedenpuhdistamolle. Uuden laitoksen Espooseen rakennutti Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY. RIL-palkinnon 2022 saajan valinneen kansanedustaja Elina Valtosen mukaan jätevedenpuhdistamo on yhteiskunnallisesti merkittävä hanke, jolla on erittäin tärkeä perustehtävä. Se tuottaa lisäarvoa yhteiskunnalle vähintään vuosikymmeniksi.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nämä kymmenen kohdetta rakennusala valitsi tänä vuonna palkittaviksi”

Viimeisimmät näkökulmat