Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikan omistus on myllerryksessä

Viime aikojen järjestelyt osoittavat, että pääomasijoittajat ovat tulleet voimalla vahvasti kasvaneille talotekniikkamarkkinoille. Viimeistään Caverioniin kohdistunut lunastustarjous herätti laajemman kiinnostuksen alaa kohtaan.

Kiinnostus talotekniikkayrityksiä kohtaan on kasvussa. Elinkaarihankkeet tuottavat hyvää kassavirtaa vuosikymmenten ajan. Kuva: Arkitema Acrhitects

Viimeaikaiset pääomasijoittajien tekemät talotekniikka-alan yrityskaupat ja miljardiluokan tarjoukset kertovat alan herättämästä mielenkiinnosta. Sijoittajat ovat kiinnostuneita muun muassa alan markkinoiden koosta ja yrityskentän pirstaloitumisesta.

Talotekniikkayrityksissä on tehty viime vuosien aikana lukuisia yrityskauppoja, joissa on ollut mukana suomalaisia ja ruotsalaisia sijoittajia.Caverioniin kohdistuneella lunastustarjouksella sen omistajat haluavat ostaa yrityksen pois pörssistä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Talotekniikan omistus on myllerryksessä”

Viimeisimmät näkökulmat