Kokeile kuukausi maksutta

Arelle Suomen suurimman hotellihankkeen lv-työt

Helsinki-Vantaan lentokentän yhteyteen nousee Suomen suurin hotellikokonaisuus. Hankkeen rakennusurakoitsija Skanska Talonrakennus oy on valinnut talotekniikkayritys Aren kohteen lämmitys-, jäähdytys- ja vesi- ja viemäritöiden toteuttajaksi. Arviolta 1,5 vuoden pituinen urakka työllistää noin kaksikymmentä ammattilaista.

Helsiinki-Vantaan lentoasemalle rakennettavan hotellin LV-urakka päätyi Aren vastuulle. Kuva: Arkkitehtitoimisto SARC

Lentoasemaympäristössä toimivan kiinteistökehitysyhtiö LAK Real Estaten rakennuttama 13-kerroksinen hotellikokonaisuus nousee Helsinki-Vantaalle terminaali 2:n yhteyteen. Laajuudeltaan 39 000 neliömetrin kokoisen hankkeen rakennustyöt alkoivat vuoden 2021 loppupuolella ja ne valmistuvat vuonna 2024. Aren työt alkoivat jo loppuvuodesta 2022.

”Kokemus ja luotettavuus olivat meille tärkeitä kriteereitä hankekokonaisuuden lv-kumppania valittaessa. Arella on näyttöä tämän kokoluokan talotekniikkahankkeista, ja osaavalla yhteistyöllä pääsemme varmasti tavoitteisiimme”, Skanska Talonrakennus oy:n talotekniikkapäällikkö Jani Penttinen sanoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arelle Suomen suurimman hotellihankkeen lv-työt”

Viimeisimmät näkökulmat