Kokeile kuukausi maksutta

Saipu nosti omistusosuutensa Suomen Talotekniikasta 100 prosenttiin

Saipu Oy on nostanut omistusosuuden Suomen Talotekniikka Oy:stä 100 prosenttiin. Samalla Suomen Talotekniikka Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Saipu Oy:n toimitusjohtaja Kari Varkki.

Saipu on ollut mukana toteuttamassa muun muassa Lastensairaalan LVIJA-urakoita.

Saipu on nostanut omistusosuuden Suomen Talotekniikasta (STT) 100 prosenttiin vauhdittaakseen yhtiöiden toimintojen yhdistämistä. Jatkossa Saipun ja STT-konsernin liiketoimintaa johdetaan yhtenä yrityksenä. STT:n tytäryritykset jatkavat toistaiseksi omina juridisina yhtiöinään.

Suomen Talotekniikan toimitusjohtaja Reima Alanko on juuri ennen joulua  jättänyt tehtävänsä yhteisymmärryksessä hallituksen kanssa. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Saipun toimitusjohtaja Kari Varkki. Järjestely mahdollistaa asiakaspalvelun laajentamisen sekä parantaa konsernin tehokkuutta ja sen myötä kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Saipu nosti omistusosuutensa Suomen Talotekniikasta 100 prosenttiin”

Viimeisimmät näkökulmat