Kokeile kuukausi maksutta

Cervi jatkaa kasvu-uralla – osti forssalaisen Ivason

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla forssalaisen ilmanvaihtoon erikoistuneen Ivaso Oy:n. Yrityskaupan myötä Cervi vahvistaa alueellista läsnäoloaan ja ottaa askeleen kasvusuunnitelmissaan.

Cervi kasvattaa maantieteellistä palvelukattavuuttaan uudella yrityskaupalla.

Solmittu yrityskauppa on osa Cervin suunnitelmaa kasvaa merkittävästi tänä vuonna ja laajentaa toimintaansa ensivaiheessa etenkin kotimaassa. Yrityskaupan myötä Ivaso liittyy osaksi Cervi-konsernia. Yritys jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla ja Ivason työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

"Ivaso on maineikas, alan pitkän linjan toimija. Kaupan myötä saamme laajennettua merkittävästi vahvuuttamme energiahankkeissa ja korjausrakentamisessa, joille tänä päivänä on paljon kysyntää", Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cervi jatkaa kasvu-uralla – osti forssalaisen Ivason”

Viimeisimmät näkökulmat