Kokeile kuukausi maksutta

Entinen NHL-kiekkoilija kokeili rakennustyömaan arkea työharjoittelussa

Entinen ammattijääkiekkoilija Niklas Hagman testasi rakennusalaa työpaikkana ja oli hotellityömaalla työharjoittelussa.

Niklas Hagman kokeili rakennustyömaan arkea helsinkiläisellä hotellityömaalla. Kuva: Eezy

Kymmenen kautta jääkiekon ammattilaisliiga NHL:ssä pelannut Hagman on mukana henkilöstöpalveluyritys Eezyn järjestämässä vuoden mittaisessa kokeilussa, jossa kiekkoilija pääsee testaamaan erilaisia työpaikkoja. Yksi työharjoittelupaikoista oli Jatkeen hotellityömaa Helsingin ydinkeskustassa.

Kokeilun taustalla on entisen ammattiurheilijan toive löytää uusia haasteita elämäänsä. Nikke tryout -kokeilussa Hagman toivoo löytävänsä itselleen uuden työn vaikka ei ole vielä varma, mikä on hänen oma juttunsa. Ensimmäinen muutaman kuukauden mittainen työjakso sisälsi toimistotöitä Viaplay Group-yhtiössä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Entinen NHL-kiekkoilija kokeili rakennustyömaan arkea työharjoittelussa”

Viimeisimmät näkökulmat